Blog

Milujem náhody. Fascinuje ma, ako jednoducho vedia urobiť z dinosaurieho sveta fazuľkový, či tigrovaný.Ešte pred týždňom som stála pri vešiakoch v detskom oddelení a prehrabávala veľkosť číslo 92. Nerada nakupujem online. Snažila som sa nájsť nejaké veselé tričká pre Samka, ale nejak mi to nešlo:"Zelený tyranosaurus? Hm... Nie... Modrý stegosaurus?...

Búrka, mokré ihriská, obrovské mláky. Hororové scény každej maminy. Najmä v momente, ak potrebuje "vyvenčiť" besné ratolesti. Aj keby sme ich obliekli do nepremokavých skafandrov, vrátia sa ako zo zatopenej lode. A to je ešte fajn prípad. Podaktorí potomkovia v sychravom počasí nevytiahnu von ani frňáčik.

Prišla stuhou previazaná škatuľka a v nej bola....kopa krásnych vecí a legíny značky PAPU. Takto by sa mohol začať príbeh, ktorého koniec nepoznám. Neustále ma ale o ňom presviedčajú veselí majitelia tohto obchodíku:

Koncom roka je v oblastiach, ktoré stavajú svoj biznis plán na aktuálnych módnych, dizajnérskych či grafických trendoch, veľmi rušno. S veľkým napätím sa očakáva definitívny verdikt renomovanej americkej spoločnosti PANTONE. Tá určuje, ktorá farba bude charakteristická pre nasledujúcu sezónu. Rok 2022 sa ponesie v znamení Very Peri.

na úvod...

04.01.2020

Myslím, že tento nápad s e-shopom s detskými vecičkami prišiel s Táňou v bruchu...po 7 rokoch po synovi dcéra! Hahaaa, zrazu existovalo tóóóľko stránok s detským oblečením. Sukničky, šatočky, čelenky...prezerala som si značku za značkou. A tie, do ktorých som sa zamilovala, teraz tvoria náš BJUTIK :) Kvalitné, eticky vyrobené, udržateľné hlavne...